Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 10. helmikuuta 2024

JUKEBOXIN TAIKAA

Muutamia viikkoja sitten meille tarjottiin mahdollisuutta ostaa edullisesti jukebox ja sekalainen valikoima siihen sopivia vinyylilevyjä. Maestro tarttui tilaisuuteen heti, koska oli jo aiemmin katsellut jukeboxeja "sillä silmällä". Itse hieman emmin tämän hankinnan kanssa, mutta loppujen lopuksi innostuin hankinnasta itsekin.


Laite ei toiminut ja se oli tiedossa jo ostopäätöstä tehdessä. Maestro on kuitenkin kätevä käsistään ja järkikin juoksee - pari iltaa pähkäiltyään ja ährättyään mies sai laitteen kuntoon. Nyt se toimii ja soi moitteettomasti. Laitteeseen asennettiin myös ledvalot tunnelmaa tuomaan. Väriä voi halutessaan vaihtaa tai sen voi laittaa vilkkumaan. Toistaiseksi meillä on ollut käytössä tuo rauhoittava sininen valo.


Tämän laitteen paikka on ilman muuta olohuoneessamme, on se sen verran upea ja erikoinen laite, myös sisustuselementtinä. Jouduimme siirtämään baarikaapin olohuoneesta kellarihuoneeseen, jotta jukeboxille saatiin tilaa, mutta baarikaappi oikeastaan sopiikin paremmin kellariluolaamme kuin olohuoneeseen... Jukebox on ollut nyt päivittäin käytössä ja tuo mukavaa, nostalgista tunnelmaa vanhaan taloomme.

Olohuoneen sisustus meni siis uusiksi juuri kun kuvittelin sen olevan valmis. Myös kellarihuoneen sisustus menee uusiksi. Ennen kuin pääsen järjestämään kellarihuonetta, on remontoitava yläkerran WC loppuun ja maalattava myös yläkerran käytävä ja mielellään myös portaikko. Eli sisustus- ja remontointihommia riittää...

Mutta on tämä jukebox vaan hauska laite! Olen vilpittömän iloinen, että tuli ostettua tämä.

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Wau! Tosi hieno vekotin kotioloihin ja tietysti olohuoneeseen! Baarikaappi joutaa mennen tullen muualle :)

    VastaaPoista
  2. No nyt on upea laite päätynyt teidän olohuoneeseen. Onneksi miehesi sai sen toimimaan, pelkkä mykkä laite olisi ollut vähän vaillinainen.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!