Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 23. tammikuuta 2024

PIENIÄ SISUSTUSJUTTUJA

SPR:n kirpputori on minulle mieluinen vierailukohde. Tavarat on ryhmitelty selkeästi ja asetettu esille kauniisti. Jos etsinnässä on vaikkapa lasiesine, on valikoima helppo ja nopea käydä lävitse.

Viimeisimmällä kirpparikäynnillä löysin käyttökelpoisen kukkaruukun lisäksi uudistuneeseen olohuoneeseemme täydellisesti sopivat pöytätabletit. Ja halvalla: hintaa näillä hyväkuntoisilla tableteilla oli vain 40 snt/kpl! Toinen tableteista löysi paikkansa olohuoneen arkkupöydän päältä, tähän se kynttiläkippojen alle sopii hyvin. Toisen laitoin TV-tason päälle.


Välillä on mukavaa värkkäillä sisustusjuttuja myös itse, omin käsin. Ihan vain hyvin vuoksi virkkasin Seitsemän Veljestä-langasta työhuoneemme lukunurkkaukseen pyöreän koristetyynyn. Tyynyn koristeluun käytin vuosien varrella laatikon pohjalle kertyneitä askarteluhelmiä. Aika kiva tästäkin tuli, vaikka itse sanonkin. Tyyny on kaksipuoleinen, kumpikin puoli on oman näköisensä. Ompelin myös sisätyynyn itse, kun materiaaleja sattui olemaan valmiina.
Alun perin ajattelin laittaa tyynyn olohuoneeseen, mutta värien puolesta se sopii niin kivasti tuohon isän vanhaan, uudelleen verhoiltuun tuoliin, että saa jäädä tuohon. 

Ja ehkäpä keksin jossain vaiheessa jäljelle jääneille koristehelmille muutakin käyttöä kuin tyynyn koristelu tai koruaskartelu... Tekisi mieli kokeilla jotain tekstiilitaidejuttua. Inspiraatiota odotellessa...

2 kommenttia:

  1. Tyyny on tosi hieno! Ja vielä sävysävyyn tuolin kanssa :) Tyynyssä on vähän sellaista villiä ja vapautta.
    Kirpparilta varmaan löytyy hyvin yhtenäisiä värisävyjä, jos sellaisia etsii.

    VastaaPoista
  2. Teit kirpparilla hyvät löydöt, edulliset ja sopivan väriset sisutukseesi. Kivan näköinen tyyny ja bonuksena on erilaiset puolet, niin sisustusta voi kätevästi vaihtaa kääntämällä tyyny toisin päin.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!