Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 14. joulukuuta 2022

TILKKUTÖITÄ

Törmäsin netissä hauskaan tilkkutyöhön askarteluideoita etsiessäni ja päätin ommelle itsekin muutamia kynttiläaiheisia tabletteja. Keltaista huopaa jouduin ostamaan, mutta muuten tarvikkeet näihin värikkäisiin tilkkutöihin löytyivät kotoa. Yhden pidän itse, muut lähtevät lahjaksi -käyttököön saajat sitten mihin tarkoitukseen haluavat. Nämähän käyvät kattaukseen ja asetelmiin, mutta jos haluaa, niin voihan tämmöisen ripustaa seinällekin. Ripustuslenkit ompelee nopeasti. Itse ajattelin käyttää omaani ihan pöytätablettina ruokapöydällä näin joulun aikaan.
Kiirettä on pitänyt viime aikoina, mutta nyt loppuviikosta pitäisi elämän taas hieman rauhoittua. Uusia kuvioita on tulossa sisustamiseen liittyen, kerron niistä lisää seuraavassa postauksessa!

4 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä tabletteja! Millä kiinnitit kynttilät, ommellen, liimalla vai jotenkin muuten?

  VastaaPoista
 2. Kaikki on ommeltu, joko käsin tai koneella. Työssä on tilkkupeiton tapaan kolme kerrosta: tilkuista koottu päällinen, välissä ohut vanu ja vielä taustakangas.

  VastaaPoista
 3. Työtapa ei erottunut pienestä kuvasta, mutta ommellen siis tehty. Liimaten olisikin tainnut tulla vähän turhan kovia. Mutta tosi somia tabletteja!

  VastaaPoista
 4. Tämähän on kivan näköinen ompeluidea! Etenkin näin jouluna, kun suikaleisiin saa kynttilänmuodon. Jäin miettimään, miten tuota tekniikkaa voisi käyttää muina vuodenaikoina.
  Onnea uuteen työhön! Ja mukavaa joulunaikaa :)

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!