Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 17. joulukuuta 2022

UUTISIA!

Nyt on uutisia työrintamalta! Pitkällisen harkinnan jälkeen päätin solmia työsopimuksen osuuskunta Verson kanssa ja teen jatkossa sisustussuunnitelmia ja sisustamiseen ja asumisterveyteen liittyvää konsultointia Verson työntekijänä. Tilausasioissa voit ottaa yhteyttä suoraan minuun! Yhteystietoni ja esittelyä toimintaani liittyen löytyy Verson sivuilta. 


Sisustussuunnitelmanhan ei tarvitse aina olla koko tilan tai asunnon hyrskyn myrskyn mullistava, vaan se voi olla esimerkiksi makuuhuonetta koskeva irtokalustesuunnitelma tai olohuoneen tekstiilisuunnitelma. Pienilläkin muutoksilla voi saada ihmeitä aikaan! Sydäntäni lähellä ovat tilojen helppo siivottavuus (siitä liikanimi "Pölymuija"), järkevät säilytystilat ja asiakkaan kukkarolle sopivien vaihtoehtojen löytäminen. Kun tavaransäilytys ja siivousasiat ovat kunnossa, ollaan viihtyvyydessä ja asumisterveydessä jo pitkällä. Jos kodissasi tai työtiloissasi vallitsee kaaos, voin olla avuksi sen kesyttämisessä! Usein jo pelkkä 1-2 tunnin mittainen konsultointikäynti saattaa tuoda riittävän avun.

Kaikissa suunnitelmissani huomioidaan asiakkaan toiveet, mm. värimieltymykset, sekä henkilökohtaiset tarpeet. En tuputa mitään, vaan tehtäväni on olla ikään kuin opas, joka johdattaa asiakasta löytämään ne sisustusratkaisut, jotka ovat juuri hänelle sopivia. Tavoitteena on luoda jokaiselle asiakkaalle juuri hänen persoonaansa sopiva sisustus.

Voin toimia myös "etsijänä", eli puolestasi etsiä esimerkiksi tilojesi mittoihin, tyyliin ja tarpeisiisi sopivat kalustevaihtoehdot. Tämä säästää sinun aikaasi. Aikahan on usein juuri se, mitä ei koskaan ole riittävästi.

Toimin pääosin Keski-Suomen alueella, mutta toki yhteyttä voi ottaa kauempaakin. Rentoa joulunaikaa, juuri sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani!