Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 15. helmikuuta 2023

UUSI MAALAUS ETEISEEN

Ihminen on vaihtelunhaluinen eläin, siksipä päätin maalata eteisen kukkanurkkaukseen uuden sisustustaulun. Idea tauluun tuli valokuvasta, jossa veden pintaan heijastuu rannan kasvillisuutta. Maalausprosessin aikana kuva alkoi elää omaa elämäänsä ja poikani sanoikin lopputuloksen muistuttavan "niitä homeita, joita ennen katselit mikroskoopilla". Kieltämättä maalauksessa on jotain samaa, kuin mikrobikasvustoissa... :) Se ei kuitenkaan estänyt minua laittamassa taulua seinälle.

Alla kuvia! Annoin maalaukselle nimeksi "Väreilyä". Työ on maalattu/piirretty gessolla pohjustetulle hiilipiirustuspaperille akryyliväreillä ja tusseilla.Kummastako maalauksesta sinä pidät enemmän? Itse pidän paljon tästä uudemmasta, erityisesti sen väreistä!

Opinnot alkoivat tällä viikolla ja jatkuvat nyt noin neljän kuukauden ajan. Voi olla, että en tiiviiden opiskelupäivien vuoksi ehdi/jaksa kovin usein jatkossa päivittää tätä blogia, mutta laitan tänne juttuja aina kun pystyn. Pysytelkää mukana!

10 kommenttia:

 1. Upea taulu ja ilman muuta paremman näköinen kuin se edellinen. Lasten suusta kuulee totuuden ja vielä silloinkin kun ovat jo aikuisia.

  VastaaPoista
 2. Enemmän syvyyttä ja eloa oikeanpuolimmaisessa! Vasempaanhan voit lisätä jotakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, maalauksia voi aina muokata lisää tai vaikka maalata uuden teoksen vanhan päälle.

   Poista
 3. Upeita molemmat, mutta uusi teos on kyllä ykkönen. Tsemppiä opiskeluun! 4kk menee nopeasti ja sitten onkin jo kesä 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesää tässä kyllä jo kaipaankin, varmaan moni muukin!

   Poista
 4. Upeita molemmat, vaikka omalle seinälleni valitsisin värisävyjen perusteella tuon vanhemman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taide on siitä kiva juttu, että makuja on monia ja lähes jokaiselle teokselle löytyy joku "fani". Ja tosiaan, tilan värisävyt vaikuttavat paljonkin siihen, millaiset maalaukset sinne sopivat.

   Poista

Kiva kun vierailit blogissani!