Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 16. tammikuuta 2023

KIRPPISLÖYTÖJÄ SISUSTUKSEEN

Käyn harvakseltaan kirppareilla ja vielä harvemmin teen hyviä kirppislöytöjä, mutta viime viikolla onnisti. Löysin olohuoneemme värimaailmaan sopivat koristetyynynpäälliset, jotka maksoivat vain 3,5 euroa/kpl. Nämä otin heti käyttöön ja hyväksi havaitsin. Eikä Ansku-koirakaan vastustellut uusien päällisten käyttöönottoa.


Etsinnässä oli tosin oli aivan muuta kuin sisustustekstiilejä. Olen kaivannut alakerran WC:hen lisää säilytystilaa. Vaikka WC on pieni, sinne mahtuisi seinälle pieni nurkkahylly. Sopivaa ei ole löytynyt kaupoista eikä sellaista löytynyt kirppareiltakaan. Sen sijaan löysin tyynynpäällisten lisäksi tummiin kalusteisiimme sopivan valokuvakehyksen (takorautaa/puuta). Tälle ei vielä ole paikkaa ja voi olla, että se päätyy kesämökille. Katsotaan nyt... Tyttärelle bongasin syntymäpäivälahjaksi 2 kpl LasiRuusun sydämen muotoisia tuikkualustoja. Näitä voisin keräillä itsellenikin, ihastuin näihin kovasti!


Vaikka olen viime viikkoina pyrkinyt pääsemään eroon ylimääräisestä tavarasta ja kantanut kassitolkulla mm. vaatteita ja sisustustekstiilejä kierrätykseen, en ole harmissani, että "sorruin" näihin edullisiin kirppisostoksiin. 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Tykkään kaikista ostoksistasi. Tyynyt sopivat teidän sohvaan hyvin.
  Nuo sydänkipot ovat kauniita! , kuin ne pyöreät kynttiläkipot, mutta ovatkin sydämen muotoisia. Kehys on jännittävä ja kauniista materiaaleista.
  Ei kai se kirppistavaroiden osto mikään suuri synti ole, jos ei sitä harrasta jatkuvasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä kai ihmisellä pitää olla lupa välillä piristää itseään jollain pienellä ostoksella. Ja kun kirpparilta ostaa, niin se on kuitenkin aika ekologista. On hyvä, että tavara kiertää ja se käytetään loppuun saakka.

   Poista
 2. ihanat tuikkualustat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykästyin näihin itsekin ja tekisi mieli keräillä näitä, kippoja kun löytyy monissa eri väreissä.

   Poista
 3. Tosi kivat tuikkukipot, ei ihme että ne lähti mukaasi kirppikseltä. Kierrätys on hyvä juttu, ei siihen tavaran vähentämiseenkään kannata liian vakavasti suhtautua.

  VastaaPoista
 4. Aivan totta! Ei mennä otsa kurtussa tässäkään asiassa!

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!