Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 8. marraskuuta 2022

SAUNAREMONTTI ETENEE

Saunaprojekti etenee joutuisasti! Uusi paneelikatto on jo paikoillaan ja sävytetty suunnitelman mukaisesti kuultovalkoiseksi. Tämä tuo matalaan saunatilaan hieman lisää valoa ja tilan tuntua. Katto on todella kaunis!


Seinään valittu Teknoksen kuultava sävy T8021 sen sijaan olikin luonnossa melko eri näköinen kuin värikartassa ja liikkeessä olleessa mallikappaleessa. Asiakas ei tykännyt harmahtavasta sävystä (oletus oli, että sävy on punertavampi) ja sävy menee nyt sitten vaihtoon. Uudeksi sävyksi valitsimme sävyn T8015, joka on selvästi punertava, mutta ei kovin tumma.

Alla kuva, jossa näkyy koekappale seinäpaneelista. Kappaleen toinen puoli on vedetty sävyllä T8021 kahteen kertaan ja toinen puoli yhteen kertaan. Puun syyt ovat selvästi käsittelyn jälkeen harmaat ja tätä ei haluttu. Toivottavasti uusi sävy on asiakkaan mielestä parempi.

Tässä vielä rinnakkain alkuperäinen sävy ja uusi sävy. Tuo harmahtava sävyhän on trendikäs ja moderni ja olisi minun mielestäni istunut hyvin kokonaisuuteen, mutta sellaista ei nyt haluttu ja asiakkaan ehdoillahan tässä mennään. Värien kanssa saa olla todella tarkkana ja aina kannattaa hankkia testipurkki, jos on vähänkään epävarma värin sävystä! Myös käsiteltävä puu itse (puun ominaisväri, laatu jne.) vaikuttaa lopputulokseen.


Myös valaisimen osalta tulee muutos, sillä saunaan suunnittelemaani valaisinta ei olekaan enää saatavana kuin koivun värisenä. Uusi valaisin on nyt etsinnässä. Yksi vaihtoehto olisi alla olevassa kuvassa oleva Airam 180TRL-valaisin, jonka voi sävyttää haluamansa väriseksi. Valaisin voisi olla kivan näköinen esim. kuultovalkoisena. Myös laatoituksen paikan suunnittelu on vielä kesken. Keskustelimme asiakkaan kanssa siitä, että lähtisimme ensi viikolla yhdessä katsomaan laattavaihtoehtoja. On helpompi hahmottaa paikan päällä, miltä laatoitus tulisi näyttämään, kuin näytöltä.


Juuri nyt eniten remontissa jännittää se, miltä uusi sävy tulee seinässä näyttämään... Seinien panelointia aloitellaan tänään, joten saan kuvia todennäköisesti ensi viikolla.

Nyt kahvilla ja siivoamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani!