Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 10. lokakuuta 2022

SYYSTUNNELMIA

Syksy on ollut ihanan värikylläinen. Olen tehnyt Maestron ja Ansku-koiran kanssa pitkiä lenkkiä luonnossa ja nauttinut ruskasta ja aurinkoisista syyspäivistä. Välillä on vettäkin tihuutellut, mutta se ei ole tahtia haitannut. Sade kuuluu syksyyn ja luonto tarvitsee vettä.

Viime viikolla vaihdoin olohuoneen valkoiset verhot tummempiin syysverhoihin. Verhot ovat läpikuultavat, mustalla pohjalla kullanvärisiä lehtiä. Nämä verhot ovat palvelleet meitä jo pitkään ja palvelevat jatkossakin, sillä ne sopivat hyvin olohuoneemme väreihin ja syksyn pimenevien iltojen tunnelmaan.

Virittelin olohuoneeseen myös hieman kynttilöitä. Arkkupöydälle löysin lisäksi äitini antaman oranssin ja valkoisen kirjavan retroliinan, jonka oranssi sointuu olohuoneen tapetteihin. Tapetit tulevat vaihtumaan heti kun mahdollista, ovat olleet paikoillaan 90-luvulta saakka... Mutta mitä ei voi piilottaa, sitä voi korostaa ja oranssi on siihen sopiva väri!


Pienillä muutoksilla sain olohuoneeseen syksyisemmän tunnelman. Ansku-koira nauttii olostaan sohvalla ja viis veisaa siitä, minkä väriset verhot ikkunassa liehuvat - pääasia, että ulos näkee!


Kaunis ruska innoitti minua piirtelemään syksyisiä lehtiä. Tämä(kin) on yksi taidekokeiluistani, en ole aiemmin yhdistänyt akryylivärejä ja öljypastelleja. Öljypastelleilla en ole muutenkaan oikeastaan koskaan piirtänyt yhtään mitään. Kokeilu oli hauska ja lopputulos ihan kohtuullinen. Löysin öljypastelleista kiinnostavia ulottuvuuksia, joita tulen jatkossakin hyödyntämään.


Aurinkoista lokakuuta kaikille, yritetään olla masentumatta, vaikka pimeyttä taas riittääkin!

1 kommentti:

  1. Voi ihanuus mitä syyspuuhaa täälläkin on ja tunnelmaa😍
    Ihana syksy, tunnelmat ja värit🍁
    Nautitaan syysajasta!

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!