Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 16. syyskuuta 2022

ERILAISIA MAALAUKSIA

Vuosien varrella on tullut maalailtua ja piirreltyä monenlaista, niin itselle kuin lahjaksikin/myyntiin. Nyt kun on aikaa viimeinkin tehdä erilaisia kokeiluja, otan ilon irti ja leikin akryyliväreillä ja pastelleilla oikein olan takaa...

Olen maalannut eniten eläimiä, lähinnä hevosia, mutta myös kissoja, koiria ja lintuja. Yhden karhu-aiheisen työnkin olen tehnyt ja kettukin löytyy. Kaikkia eläinaiheet eivät miellytä, mutta kummityttö onneksi on poikkeus. Hän toivoi lahjaksi taulua ja arkistojani kaiveltuani löysin kissa-aiheisen pastellityön. Tyttö tykkäsi ja niinpä tämä pieni maalaus lähtee kummitytön hoiviin.

 

Maisemat ovat hyvin suosittuja maalausten aiheita. Esimerkiksi jo edesmennyt serkkuni, joka elätti itsensä taidemaalarina, maalasi lähes yksinomaan Lapin maisemia. Maisemamaalaukset eivät ole koskaan olleet minun juttuni, mutta huvin ja harjoituksen vuoksi aina välillä yritän niitäkin tehdä. Alkuviikosta suttasin pastelleilla alla olevan auringonlaskun. Tästä pienestä työstä tuli aika värikäs eikä mielestäni kovin onnistunut. Maestrolta kysyin rehellistä mielipidettä tyyliin "talteen vai roskiin", ja vastauksen saatuani teos päätyi talteen - itse olisin repinyt sen ja viskannut pois... Ehkä tämäkin työ jostain löytää kodin. Ihmisten mieltymykset toisinaan yllättävät ja siinäpä se elämän rikkaus onkin! Olisi kammottavaa, jos kaikki pitäisivät täsmälleen samanlaisista asioista.


Viimeisin työni on myös kokeilu. Tälle työlle annoin nimeksi "Punaposkinen tyttö". Työ on maalattu akryyliväreillä. 


Kokeilut tulevat jatkumaan...

Mikä näistä kolmesta työstä on sinun suosikkisi? Vai eikö mikään? 

2 kommenttia:

  1. Tuo Merri-look-a-like on tietysti paras ;) Pidän kyllä tuosta maisemastakin. Tulee heti mieleen, että taulu olisi sisustuksellisesti täydellinen jonkun seinälle, mikäli olisi muutakin samaa väriä.

    VastaaPoista
  2. Ihana mirri! ❤ Sulla on kaunista värien käyttöä jokaisessa taulussa.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!