Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 21. toukokuuta 2022

IRTOKALUSTESUUNNITELMA PAJAMYYMÄLÄÄN

Kävin alkuviikosta esittelemässä Honkalampi-säätiön Kaski Valmennuksen pajamyymälän irtokalustesuunnitelman Vaajakosken Tikkutehtaantiellä. Tämä oli ensimmäinen julkiseen tilaan tekemäni suunnitelma ja oli jo siksi hauska ja kivalla tavalla haastava tehtävä. 

Pajamyymälä sijaitsee vanhassa tehdasrakennuksessa, jossa Kaski Valmennuksella on muutakin toimintaa. Myymälällä ei ole erillisiä tiloja, vaan se on sijoitettu ison hallin nurkkaan, työpisteiden joukkoon. Myymälään kaivattiin selkeyttä ja yhtenäistä linjaa.

Alla muutamia kuvia myymälästä ennen suunnitelman valmistumista:


Suunnitelmassani lähdin siitä, että myymälätila saadaan selkeästi rajattua isossa hallissa omaksi tilakseen ja että ikkunoista tuleva kaunis valo pääsee esteettä myymälään. Käytin suunnitelmassa asiakkaan toiveiden mukaisesti niin paljon jo olemassa olevia kalusteita, kuin oli mahdollista, kierrätysteema oli tässä kohteessa tärkeä. Myös upea Pajamyymälä-kyltti haluttiin säästää. Osa suunnitelmassa esitetyistä kalusteista rakennetaan Kaski Valmennuksen omalla pajalla.

Alla muutamia 3D kuvia tilan uudesta ilmeestä. Käyn kuvaamassa tämän kohteen, kun suunnitelma on saatu käytäntöön. Tila on suunnitelmassa selkeästi rajattu omaksi kokonaisuudekseen ja asiakkailla on tilaa liikkua ja tutustua tuotteisiin. Valo pääsee tilaan vapaasti ja tuotteet on mahdollista ryhmitellä omiin kategorioihinsa.


Honkalampi-säätiön edustaja oli suunnitelmaani tyytyväinen ja hyvä mieli jäi itsellekin tästä projektista. Kiitokset Kaski Valmennukselle, että sain olla mukana myymälän uudistuksessa!

1 kommentti:

  1. Suunnitelma näyttää tosi hyvältä! Avonaisessa tilassa oleva myyntipiste on kyllä syytä saada selkeästi rajattua omaksi tilakseen ja suunnitelmassasi se näyttää toteutuvan.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!