Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 19. helmikuuta 2022

REFERENSSIKOHTEITA ETSIMÄSSÄ

Aloitin helmikuun alussa yrittäjyysopinnot. Nämä opinnot ovat yksi askel kohti haavettani perustaa oma yritys. Toteutuuko haave koskaan, sitä en vielä tiedä, mutta kävipä niin tai näin, yrittäjyysopinnoista on varmasti hyötyä palkansaajanakin. 

Opintoihini liittyen tarvitsisin muutamia sisustussuunnittelukohteita mallikohteiksi. Julkaisin alla olevan mainoksen Instagramissa ja ajattelin laittaa sen tännekin. Mallikohteeksi mahtuisi vielä mukaan muutama kohde! Tarkempia tietoja asiasta löytyy mainoksen alapuolelta.


Jos kiinnostuit asiasta, ota yhteyttä joko sähköpostitse tai Instagramin kautta. Yhteystietoni näkyvät sivupalkissa. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään ja vielä suunnitelman teon aikanakin voi pelin viheltää poikki, jos siltä tuntuu. Ainoa ehtoni on, että tekemäni suunnitelma ainakin pyritään toteuttamaan vuoden 2022 aikana (en voi tietenkään ketään tähän pakottaa enkä painostaa) ja mikäli suunnitelma toteutuu, saan ottaa kuvat suunnittelukohteesta ennen ja jälkeen muutoksen ja julkaista kuvat sosiaalisessa mediassa ja käyttää niitä mainostarkoituksessa. Kuvat tulen ottamaan niin, ettei kohteen sijainti tai asukkaiden henkilöllisyys paljastu; myöskään kenenkään osoite- tai henkilötietoja en tule julkaisemaan. 

Jos siis tarvitset apua sisustamisessa, sitä olisi nyt saatavilla, ilmaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani!