Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 18. tammikuuta 2022

PIRISTYSTÄ KEITTIÖÖN

Keittiö näytti kovin tyhjältä ja värittömältä sen jälkeen, kun olin laittanut pois jouluverhot ikkunoista ja kynttiläasetelmat pöydältä. Mietin pitkään, millaiset verhot kevään ajaksi ikkunaan laittaisin, ja päädyin Vallilan koiraverhoihin. Tämä kuosi saa minut hyvälle tuulelle ja aihe sopii koiraperheeseen.

Pöydälle piti saada jokin asetelma. Koirateemaan sopi hyvin tyttäreni lahjaksi saama suloisen ruttuinen koirapatsas (tai oikeastaan rasia, koiran pää nousee kannen tavoin ja sisällä on säilytystilaa). Ostin keittiöön lisäksi muutaman paavalinkukan, jotka istutin tuunaamiini saviruukkuihin. Lisäksi tyttärellä sattui sopivasti olemaan syntymäpäivä, joten saimme myös leikkokukkia keittiötä piristämään.


Ikkunaan ripustin muutamia Ystävyyden lintuja, jotka ompelin itse. Ohje lintuun oli vuosia sitten Suuri Käsityö-lehdessä.

Ruokapöydän lasilevyn alle asettelin kolme virkattua liinaa. Kaksi liinoista olen virkannut itse luonnonvalkoisesta kalalangasta. Kolmas liina on puhtaan valkoinen, sen olen saanut äidiltäni. Liinan alkuperä ei ole tiedossa, mutta olettaisin, että on teollisesti tehty. Kaunis siitä huolimatta!


Tällä kattauksella menemme meillä kevättä kohti! Vaikka elämme vasta tammikuuta, linnut laulavat aurinkoisina päivinä jo täyttä kurkkua iloista titityytään, ja päivähän pitenee kaiken aikaa... Ihana kevät, sieltä se taas tulee pitkän odotuksen jälkeen!!!4 kommenttia:

 1. Todella ihana idea tuo pitsiliinat lasilevyn alle😍
  Kauniit liinat ja itse tehdyt todella kauniit❤
  Ihana tunnelma kuvissa🌼..kevättä kohti mennään!

  VastaaPoista
 2. hauska piskulipatsas.

  VastaaPoista
 3. Kauniita lintuja. Olisiko ohjetta jakaa muillekin? 🙂 Kiva keväinen tunnelma on teidän keittiössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje on ollut tosiaan vuosia sitten Suuri Käsityö-lehdessä, mutta en ole varma, että onko minulla tuota lehteä enää. Itse piirretty kaava on tallessa, voisin laittaa blogiini siitä kuvan ja tehdä jonkinlaiset ompeluohjeet. Mikään vaikea ompelutyö tämä lintu ei onneksi ole.

   Poista

Kiva kun vierailit blogissani!