Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 14. tammikuuta 2022

KOIRAN SYÖMÄ JAKKARA

Kuten useimmat tietävät, pentukoirilla on harmillinen tapa pureskella kaikkea, mikä mukavasti hampaissa ratisee. Meillä on tuhottu mattoja, kenkiä, viherkasveja, legoja, Barbie-nukkeja, tyynyjä ja jopa kokonainen sohvakalusto... Sekä tuoreimman koiruuden toimesta pari jakkaraa, joista toinen näkyy alla olevassa kuvassa. 


Koska en halua heittää tavaraa kaatopaikalle, päätin kunnostaa jakkaran (ja sen toisenkin, josta ei nyt kuvaa ole). Jakkara on minulle tarpeen, koska olen aika lyhyt, ja tarvitsen tuolia tai jakkaraa tuon tuostakin, kun kaivelen tavaroita kaappien ylähyllyiltä.

Jakkara on nyt purettu, hiottu ja kitattu. Maalikin on valmiina odottamassa ja tarkoitus on suorittaa maalaus tässä viikonlopun aikana. Mutta mitäs sen jälkeen? Haluaisin tuohon jakkaran istuinosaan jotain jänskää. En vain osaa päättää, että mitä... Onko ehdotuksia? Omat vaihtoehtoni ovat:

- jokin kiva kuva tai kuosi decoupe-tekniikalla kiinnitettynä 

- pehmuste ja kangaspäällinen (löytyisi sopiva pala Marimekon kangasta tähän tarkoitukseen)

- jokin kuvio sabluunalla maalaten (sabluunan voisin tehdä ehkä itse).

Silloin kun en osaa päättää, annan asian yleensä hautua enkä ala tekemään päätöstä väkisin. Luovissa projekteissa päähän tupsahtaa tavallisesti jossakin vaiheessa visio siitä, miltä työn alla olevan jutun pitäisi näyttää. Nyt minulla on useita visioita, enkä osaa valita... Kaikkiin vaihtoehtoihin sisältyy epäonnistumisen riski ja esimerkiksi tuolle Marimekon kangaspalalle olisi muutakin käyttöä, kuin jakkaran päällystäminen. Joten, vaikeaa on nyt päättää istuimen kohtalosta.

Jos teillä on ideoita, niin nyt niille olisi käyttöä, mieluusti kuulisin lukijoiden näkemyksiä siitä, mitä tuolle istuimelle voisi tehdä! Kivaa viikonloppua!


1 kommentti:

  1. Pehmustus tai joku muu päälystys voisi olla kiva? Jään odottelemaan, kun meillä on noita samoja tuoleja.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!