Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 31. tammikuuta 2022

NAPPIHAMEHIPISTÄ TILDAILUUN

Työtilani hyllykössä vuosia nököttänyt puinen mallinukke sai viimein kyytiä, kun tuunasin sen uuteen uskoon! Ostin tämän mallinuken aikoinaan maalausprojektejani varten vain huomatakseni, että netistä löytyvät valokuvat toimivat ihmishahmojen mallina huomattavasti paremmin kuin tämä puinen, kömpelö hökötys. Tuunaamiseen sain innoituksen Anna Wildrosen upeasta kierrätystaiteesta. Käytin mallinuken tuunaukseen kotoa löytämiäni tilkkuja ja ohutta huopaa, ompelulankaa, helmiä, akryylivärejä, kasvoihin lehdestä leikatun kasvokuvan, liimalakkaa, huovutusvillaa, nyöriä ja koristenauhaa. Lopputuloksena syntyi Nappihamehippi, josta tulee "ateljeeni" maskotti.


Mieluummin minä tätä hippityttöä katselen, kuin alastonta puu-ukkelia...

Samaan aikaan tuunausprojektin kanssa toteutin Tildan ohjeilla muutaman sydämen eteisen ikkunaan sekä enkelin, joka päätyi työnurkkaukseeni Nappihamehipin seuraksi. Kaavoja piirtäessäni mokailin, joten enkelistä tuli aika tavalla pienempi ja laihempi kuin mitä alkuperäisen ohjeen mukaan olisi tullut. Tämä on kuitenkin vain hyvä asia, koska isolle enkelille ei olisi ollut tilaa.

Enkelin vaatteet toteutin osittain Tildan kaavoilla, osittain omaa luovuutta käyttäen. Selkäänsä enkeli sai minikokoiset siivet. Ehkä hän on vielä enkelinuraansa aloitteleva enkeli, jonka siivet sitten kokemusten myötä kasvavat ja vahvistuvat.Enkeliinkin tarvittava materiaali löytyi omista nurkista. Materiaalia tuntuu riittävän ja riittävän, joten kaikenlaisia projekteja on mahdollista toteuttaa ex tempore. Hyvä niin!

Näiden hupsujen maskottien myötä toivotan kaikille mukavaa alkanutta viikkoa!

 

6 kommenttia:

 1. Ihania napit, Tildat ja enkelit ♫
  Kaunista viikon alkua Sinulle ☺

  VastaaPoista
 2. Hauskan näköinen hippi! Kiva idea tuunata mallinukesta sisutuselementti. Nuo puiset mallinuket on aika karun näköisiä.

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus mitä kaikkea kaunista oletkaan tehnyt.
  Sydämet niin keväisen ihanat ikkunalla❤
  Olet taitava ompelija.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. On kiva suunnitella ja tehdä jotain ihan hupsua. Siinä mielikuvitus pääsee valloilleen.
  Kukallisesta kankaasta tehdyt sydämet on tosi kauniit roikkumassa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos mukavista kommenteista kaikille :)

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!