Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 25. lokakuuta 2021

PIENTÄ PIRISTYSTÄ OLOHUONEESEEN

Rintamiestalomme olohuone on remontoitu viimeksi 90-luvulla. Oranssinkeltaiset tapetit ovat tuon ajan tuote ja vuosien varrella saaneet osumaa kerran jos toisenkin. Värikään ei enää silmääni oikein miellytä. Vaihtoon joutaisivat! Myös maalattu kipsilevykatto ja laminaattilattia olisivat kipeästi pintaremontin tarpeessa. Tällä hetkellä elämäntilanteemme on kuitenkin sellainen, että remontin teko ei onnistu. Talo on täynnä ihmisiä ja tavaraa, olohuoneen tyhjentäminen remonttia varten ei vaan ole mahdollista ilman, että koko huusholli päätyy kaaokseen. Ja kaaoksen keskellä emme nyt ole valmiita asumaan (siitäkin on kokemusta).

Yksi sisustuksen perusperiaatteita on, että jos et voi piilottaa, niin korosta. Koska en tällä hetkellä pääse eroon olohuoneen tapeteista, päätin korostaa tapettien väriä tuomalla ripauksen oranssia ja keltaista tekstiileihin. Idea tähän syntyi Eurokankaan palalaarien äärellä, bongasin sieltä nimittäin sattumalta täsmälleen olohuoneen tapettien väreihin sointuvan kankaan, joka oli mielestäni kaikin puolin kuosiltaan kaunis. Ompelin kankaasta pari uutta koristetyynynpäällistä tyynyihin, joiden vakiopaikka on mustalla nahkasohvallamme. Ompeluprojekti on oma tarinansa - uuden ompelukoneen käyttö vaatii vielä harjoittelua...Viikkosiivousta tehdessäni vaihdoin olohuoneen pöydällä olevalle kynttilälautaselle uuden pitsiliinan, omaa tuotantoa tietenkin, ja asettelin uudet tuikut TV-tasolla oleviin lasisiin kynttiläkippoihin. Hämärän tullen oli mukava viettää lauantai-iltaa kynttilän valossa koiraa rapsutellen, uusiin sohvatyynyihin nojaillen :). 

Näiden hämyisten kuvien kera toivotan mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
3 kommenttia:

 1. Kivan näköistä teidän olohuoneessa. Kaunit tuikkukipot kaikki ja tyynytkin ovat piristävän kauniit. Ihana koiruunen. Voi kuinka tykkään koirista ja mun on ikävä meidän koiruisia. Toinen labbis eli 12v ja toinen 18v!!! Enää emme voi ottaa koiria,kun en pysty juurikaan lenkkeillä,ei miehenikään niin jaksa. Mutta kyllä koira ihmisen paras ystävä on ja tuottaa paljon iloa

  VastaaPoista
 2. Kiitos Intsu kivasta palautteesta! Koirat ovat olleet aina osa meidän perhettä, ilman olisi outoa olla, mutta varmasti se meilläkin joskus on edessä, koiraton aika. Onneksi on aina ihmisiä, joiden koiria voi rapsutella, jos omaa ei ole.

  VastaaPoista
 3. Kiitti vierailustasi blogissani.
  Minä tupsahdin sinulle vierailulle😊
  Oi! ihanaa miten ihania kuvia,ja kauniita tunnelma kuvia. Osu ja upposi itsekki asun rintamamiestalossa,rakastan vanhan talon tunnelmaa❤
  Ihana kuva tuo koirasi kikkailee kivasti sohvalla,ihana!
  Mukavia sisustus puuhia sinullekkin. Kiva oli löytää uusi blogi😊
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!