Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 27. kesäkuuta 2023

VÄRIKÄS MAKUUHUONE

Tyttären muutettua kotoa pois meni useamman huoneen sisustus uusiksi, myös makuuhuoneemme. Sain lopultakin siirrettyä työpöytäni pois makuuhuoneesta yläkerran uuteen työhuoneeseen ja näin makuuhuoneeseen vapautui tilaa mm. vanhoille sähköuruilleni. 

Äidiltä peritty ja itse kunnostettu lipasto toimi aiemmin askartelutarvikkeiden säilytyskalusteena, nyt se saa palvella jonkinlaisena meikkipöytänä ja yöpöytänä. 
Lipaston päälle sopi mukavasti tyttäreltä lainattu valopeili sekä itse tekemäni ristipistotyöt. Sain viimein seinälle myös vanhat valaisimet, jotka ovat peräisin lapsuuskodistani. Valaisimet ovat luultavasti 60-70 -luvun tuotantoa. Seinävalaisinten kaveriksi sommittelin lasteni tekemiä grafiikkatöitä.Lipaston paikalle siirsin yläkerran käytävästä tumman hyllykön, johon mahtuu mukavasti kirjoja ja koriste-esineitä. Tuolille hyllykön edessä ei oikeastaan olisi tilaa, mutta sitä tarvitaan Maestron puolipitoisten vaatteiden säilytykseen :)


Alla vielä yleisnäkymä makuuhuoneeseen ovelta. Makuuhuoneen turkoosi tapetti jakaa varmasti mielipiteitä (kuten moni muukin värivalinta kodissamme), mutta itse pidän paljon tuosta turkoosin ja tumman puun yhdistelmästä. Tapetti on ollut paikoillaan useita vuosia enkä ole vielä siihen kyllästynyt. Lattian kirsikanväriset laminaatit sen sijaan joutaisivat vaihtoon...


Kotimme on värikäs ja meillä on paljon itse tehtyjä tekstiilejä, mm. makuuhuoneessa päivä- ja torkkupeitto sekä koristetyynyjen päälliset olen itse ommellut. Räsymatot on kutonut enoni vaimo Kangasalta. Makuuhuonetta sisustaessani en ostanut mitään uutta, vaan käytin kotoa löytyvää tavaraa. Makkari on nyt mieleiseni, tuo lipastonurkkaus on ehdoton suosikkini!

Mitä sinä pidät tämäntyyppisestä värimaailmasta ja sisustustyylistä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani!