Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 30. tammikuuta 2023

NORSUJA ETEISEEN

Pyrin välttämään heräteostoksia, mutta kun näin paikallisen Tokmannin alelaarissa norsukuvioisen kaitaliinan, joka oli 30% alennuksessa, niin pakkohan se oli ostaa! Maestro ihmetteli, miksi ostan "laudeliinan", kun meillähän on niitä jo riittävästi... No, kyseessä ei siis ollut laudeliina vaan kaitaliina, joka päätyi eteiseen senkin päälle. Pidän norsu-aiheesta tekstiileissä. Meillä vilahtelee norsuja pussilakanoissa ja pyyhkeissäkin. 

Uusi kaitaliina norsuineen sointuu kivasti eteisen väreihin. 



Senkin päällä komeileva iso kuparihevonen on tyttären tekemä kirpputorilöytö. Keräilen pienimuotoisesti hevosfiguureja, heppatyttö kun olen. Pöytälampun ostin jo kymmenisen vuotta sitten, pidin sen muotokielestä, enkä ole vieläkään siihen kyllästynyt . 

Lisääntynyt valo ja lähestyvä kevät on tuonut energiaa ja intoa, myös sisustusprojekteihin. Talviunet on nyt nukuttu! Talviset asetelmat, verhot ja koriste-esineet joutavat kaappiin ja tilalle laitellaan keväisempää. Pidän leikkokukista, kimppu tulppaaneja sopisi kivasti tuohon peilin eteen... Tulppaaneja voisi ostaa myös keittiöön. Ihanaa, kun voi jo tuulessa haistaa lähestyvän kevään ja kuulla lintujen laulua! 

Mahtavaa viikkoa, juuri sinulle!

 

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen liina, vähän erilainen kuin raidalliset versiot. Päivä on pidentynyt mukavasti ja kevättä kohti mennään. Nyt on tosiaan mukava katsella sisustukseen kaikkea keväistä ja valoisaa.

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkään norsuliinastasi. Sekä lampustasi. Hevosista en tiedä mitään, kun en ole heppatyttö ;)

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!