Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 9. elokuuta 2022

SISUSTUSTAULU ETEISEEN

Sunnuntaina oli aika väsynyt fiilis ja arvelin, että en saa koko päivänä aikaiseksi mitään järkevää... Päätin sitten huvin vuoksi sutia hieman akryylivärejä kankaalle, jonka olin aiemmin pohjustanut gessolla.

Siitä se sitten lähti, tämäkin työ. Usein maalausprosessin aikana tulee fiilis, että "ei tästä mitään tule". Toisinaan ei tulekaan, mutta tällä kertaa olen lopputulokseen tyytyväinen. Sain aikaiseksi abstraktin taulun, jonka sijoitin eteiseen valkoisen ryijyn paikalle - ryijy oli nimittäin alkanut näyttää turhan valjulta vaalealla seinällä.En ole vielä antanut taululle nimeä. Onko nimiehdotuksia? Mitä sinä näet tässä kuvassa?

Taide ja käsityöt ovat viime päivinä vieneet minua mennessään. Taidenäyttely Vaajakosken Wanhassa Woimalassa on nähtävissä vielä tämän viikon ajan ja olen siellä valvojana tänään osan päivästä. Saan näyttelystä joka vuosi uutta insipiraatiota töihini ja tänä syksynä todennäköisesti tuleekin olemaan aikaa kaikennäköisten taidejuttujen kokeiluun. Sisustusasioitakaan en ole silti unohtanut vaikka nyt kesällä onkin ollut hiljaisempaa. Suurin osa mökiltä ottamistani sisustuskuvistakin on vielä esittelemättä... Palaan niihin myöhemmin, paremmalla ajalla. Merkillistä, miten kiire ihmisellä voikin lomalla olla! Menoa ja meininkiä tuntuu puskevan jokaiselle päivälle!

Mutta eiköhän se meno syyssateiden myötä rauhoitu. Mukavaa aurinkoisen elokuun jatkoa!

3 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis taulu🤩
  Taitavasti olet tehnyt. Ihankuin pieniä pilven hattaroita tummalla taivaalla. Kaukaa katsottuna valkoisia kukkia🌸
  Oikeastaan eri kulmasta, kun katsoo niin voi ajatella kaikkea mitä näkee.
  Todella kaunis seinällä.

  VastaaPoista
 2. Hieno taulu, tykkään! Värit on kauniit. Näen kuvassa ilmavia suopursuja, tai pumpulipalloja, tai pilviä tai hattaroita...
  Ilmava oli kuitenkin ensimmäinen sana, joka tuli mieleen. Voisiko siitä johdatella jotain nimeä?

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!