Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 5. toukokuuta 2022

SAUNATYYNY KEITTIÖPYYHKEESTÄ

Eräässä blogissa oli ommeltu kauniita saunatyynyjä Marimekon Pieni unikko-vohvelikankaasta. Ihastuin itsekin kyseiseen kankaaseen, mutta en kuitenkaan sen hintaan. Nuukuus alkoi nostaa päätään.

Eräässä toisessa blogissa oli ommeltu tyynyjä vanhoista pyyhkeistä. Siitäpä sitten juolahti mieleeni, että minullakin on yksi hyllyllinen keittiöpyyhkeitä eli aivan liikaa... Kävin pyyhkeet läpi ja löytyihän niistä yksi, joka oli kelvollinen uusiokäyttöön. Kierrätys kunniaan!

Pyyhkeessä oli joitakin tahroja, jotka eivät olleet lähteneet pesussa pois. Leikkasin tyynyyn kankaat kohdista, joissa tahroja ei ollut tai ne olivat hyvin huomaamattomia. Tyynyn toisen puoliskon jouduin tekemään kahdesta osasta, mutta mitäpä väliä sillä on.


Käytin tyynyn täytteenä polyesterivanua. Tyynystä tuli hieman muhkurainen ja kaikin puolin muotopuoli - ei mikään maailman kaunein ja tyylikkäin tyyny. Mutta eiköhän tämä toimi mökkisaunassa siinä missä kalliimpikin versio. 

Tosin se Marimekon Pieni unikko-vohvelikangas houkuttelee minua edelleen... Näinköhän sorrun siihen jossain vaiheessa kuitenkin? :)

1 kommentti:

  1. Juuri näin kierrätys kunniaan❤
    Ihanaa hyödyntää tarpeeton tarpeelliseksi. Ja kiva lopputulos!
    Aurinkoa viikkoosi!

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!