Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 25. huhtikuuta 2022

MAITOTONKASTA KYLMÄVESIASTIA SAUNAAN

Perjantaina heitin ilmoille kysymyksen, MINNE ja MIHIN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN kuvassa näkyvä maitotonkka on hankittu. Ja tässä tulee vastaus:

Hankimme maitotonkan kesämökin saunaan kylmävesiastiaksi! Tonkkaan asennetaan hana, lisäksi tonkan alle rakennetaan jalusta, joka nostaa tonkan sopivalle korkeudelle veden laskemista varten. 


Tonkan paikka pienessä mökkisaunassamme on vielä hakusessa. Maestro ehdotti, että tonkka laitettaisiin kiukaan viereen (kuten kuvassa), mutta minusta tonkalle olisi parempi paikka oven vieressä. Paikka löytynee kokeilemalla, koska tonkkaahan on jalustoineen päivineen kuitenkin helppo siirtää.

Arvauksia tonkkaan liittyen tuli vain neljä, eikä yksikään vastauksista ollut täysin oikein. Tytti arvasi, että voisimme käyttää tonkkaa veden säilytykseen, mutta vastauksesta jäi puuttumaan paikka, mihin tonkka on hankittu. Koska tämä vastaus on kuitenkin lähimpänä oikeaa, niin pieni yllätyspalkinto lähtee Tytille. Laittaisitko, Tytti, sähköpostiini yhteystietosi, niin postitan palkinnon sinulle?

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Voi juku miten näppärä keksintö tonkalle löytyikin🥰
    Kiva idea!
    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!