Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 13. joulukuuta 2021

Joulutunnelmaa kuistille

Vanhan talomme avokuisti on näyttänyt koko syksyn kovin ankealta. Mietin pitkään, mitä kuistille laittaisin, mikä näyttäisi kivalta ja kestäisi talven tuulet ja tuiskut. Päädyin lopulta hyvinkin yksenkertaiseen ratkaisuun: hankitaan kuistille oikea metsäkuusi!

Maestro ei vastustanut ajatusta, joten ryhdyimme tuumasta toimeen ja haimme kuistille kuusen mökiltä samalla kun haimme sieltä sirkkelin pois talveksi. Halpa-Hallista löytyi kuuseen sopiva edullinen valosarja ja edulliset joulupallot, hopeaa ja mustaa. Mitään räikeää en kuuseen halunnut, vaan sellaista yksinkertaista, vanhanajan tunnelmaa. Ja koska koristeet olivat edullisia, ei harmita, jos tuuli sattuu viemään niitä mennessään.


Kuusi on mielestäni kaunis ja oli mukavaa koristella pitkästä aikaa oikea kuusi. Sisällehän emme voi oikeaa kuusta tuoda, koska se nuhanenät vuotamaan. Muovikuusella olemme menneet jo toistakymmentä vuotta. Oikeaa kuusta ei kuitenkaan voita mikään, niinpä olen erittäin mielissäni siitä, että edes ulos sain oikean kuusen... Kuistille voisi ideoida vielä lisääkin jouluista tunnelmaa, mutta mennään nyt hetki näillä ja katsotaan, josko uusia ideoita vielä mieleen juolahtaisi.

Kuusi valoineen tuo mukavasti valoa pimeään iltaan ja yöhön. 


Jouluun on enää hetki. Vielä on paljon valmisteltavaa, mutta eiköhän sitä tänäkin vuonna ajoissa ehditä saamaan kaikki valmiiksi suurta juhlaa varten.

3 kommenttia:

  1. Oi,kuinka kauniit tunnelmalliset kuvat!
    Joulun aika on niin kaunista ja ihanaa aikaa!
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kaunista joulutunnelmaa! Meillä ei ole kuusesta vielä tietoakaan.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!