Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 18. marraskuuta 2021

MARRASKUUN HYYTÄVÄ HARMAUS

Marraskuu on aina minulle vaikeaa aikaa, koska on niin pimeää ja kosteaa. Sisustamiseen ei ole ollut puhtia, mutta olen yrittänyt olla muuten aktiivinen -makoilu valitettavasti pahentaa kaamosväsymystä ja -masennusta. Olen neulonut joululahjaneuleita (enimmäkseen lapasia ja sukkia), lenkkeillyt ja puuhastellut Ansku-koiran ja Maestron kanssa, touhunnut mökillä ja kaivannut mennyttä kesää, aurinkoa ja lämpöä. 

Olen myös kaivannut ja surrut edesmennyttä hevosystävääni. Suru on suuri ja syvä. Kaipaan tallitouhuja, mutta en ole vielä saanut irti itsestäni sen vertaa, että olisin käynyt tallilla rapsuttelemassa toisten hevosia. Ehkä on vielä liian aikaista... Hevosen jättämää tyhjää tilaa olen koettanut täyttää lenkkeilemällä ja kotitöillä, nythän niidenkin tekemiseen on enemmän aikaa. 

Kaupungin iltaelämääkin olemme Maestron ja ystävien kanssa käyneet ihmettelemässä, monen kuukauden tauon jälkeen. Mukavaahan se oli, käydä ulkona syömässä, ja tavata rakkaita ihmisiä.

Vähemmän mukavaa on se, että työpaikallani alkoi yt-neuvottelut. Tiedossa on lomautuksia/irtisanomisia. Taas kerran sitä ollaan tuntemattomien tuulten riepoteltavana. Mutta sitähän se elämä on. Muutosta, muutosta ja muutosta. 

Tein pienen kuvakollaasin marraskuun puuhailuista ja tunnelmista. Mainittakoon, että kuvan minusta ja Maestrosta on ottanut ystäväni ja hevoskuvan, jossa on kukkaseppele, on ottanut hevostani hoidellut Saila-tyttönen. Muut kuvat ovat omiani.Vaikka tämä syksy on tuonut tullessaan monenlaista kurjuutta ja harmia, niin yksi iloinenkin asia joukkoon mahtuu: tyttäreni pääsi ylioppilaaksi! Joulukuussa meillä on yo-juhlat ja niihin valmistaudumme huolella. Juhlavalmisteluihin liittyen tulee paneuduttua taas sisustuspuuhiinkin, jos ei muuten, niin stailaamassa huushollista ylimääräinen roina pois... :) Joulukin lähestyy, joten joulukoristeitakin voisi jo alkaa ottaa esille.

Näissä tunnelmissa, kuulumisiin!

1 kommentti:

  1. Kaikenlaistahan siellä tapahtuu! kauniita neuleita on valmistunut myös.
    Onnea ylioppilaalle! Teillä on nyt kaikenlaista järjesteltävää, niin aika ei käy pitkäksi ;) Menee joulusiivouskin samalla.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani!